Bag om Elektrikeren

Det startede i 1960
Elektrikeren Sønderborg A/S blev grundlagt allerede i 1960 af Erik Nissen og Poul Maribo Pedersen, som senere også købte elektrikerfirmaet Carl Adolf Pedersen i Sønderborg og indlemmede dette i Elektrikeren.

I 1991 trak Nissen og Maribo Pedersen sig tilbage og solgte firmaet til Kurt Johansen og Ole Ravn, som sammen drev firmaet indtil starten af 2011. Firmaet drives i dag af Ole Ravn.

Ole Ravn blev uddannet elektriker i 1981 hos Sønderjysk Elektro i Aabenraa og derefter autoriseret elinstallatør med eksamen fra Håndværkerskolen i Sønderborg. Herefter ansat som sælger hos Nordisk Solar i Sønderborg, og efterfølgende knap 4 år som aut. elinstallatør hos en af Sønderborgs andre elektrikervirksomheder.

I dag
Ca. 30 medarbejdere sikrer den daglige aktivitet. Heraf er de tre på kontoret, mens de øvrige løser de mange forskellige opgaver, som spænder lige fra installation og reparation til en lang række specialopgaver.

Uddannelse er et vigtigt for Elektrikeren. Dette gælder såvel nyuddannelse af unge inden for faget, ligesom efteruddannelse og up-to-date kurser for de faglærte medarbejdere.

Jo stærkere udviklingen går, jo vigtigere er det at vore medarbejdere følger med. Både i den almene udvikling og inden for netop deres specialområder.

Da firmaet endvidere føler en forpligtelse for at medvirke til elektrikerfagets fortsatte beståen, har vi altid minimum 4-5 lærlinge på forskellige stadier af uddannelsen, som får en god og faglig uddannelse, og som bliver overbygget med forskellige specialer. Firmaets store bredde i arbejdsopgaverne og -områderne gør, at alle vore lærlinge bliver udlært med kendskab til samtlige facetter af faget. Derfor blev Elektrikeren bl.a. belønnet med EFU-prisen 2005, for en alsidig uddannelse i høj kvalitet.

 

 
 
 
Elektrikeren A/S | Sjællandsgade 18, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 74 42 17 50