Adgangskontrol

Tryghed døgnet rundt

Adgangskontrol (ADK), er et fleksibelt elektronisk system til kontrol af hvilke personer der har adgang til forskellige områder i dit byggeri og ligeledes med forebyggelse af indbrud. Med adgangskontrol opnås fuld kontrol over, hvem der har adgang til hvilke dele af bygningen, og i hvilke tidsrum. Systemet kan programmeres efter individuelle behov, så der opnås størst mulig præcision og overblik. Adgangskontrol giver eksempelvis mulighed for at fjernbetjene døre, oprette øjeblikkelige sikkerhedsændringer og udelukke specifikke personer fra bygningen. Således opnås et trygt og fleksibelt arbejdsmiljø til glæde for medarbejderne.

Fleksibelt og effektivt

Et adgangskontrol system skaber en tryg og effektiv arbejdsplads med fokus på sikkerhed og fleksibilitet. Installeres der adgangskontrol, har medarbejderne fuld frihed til at arbejde, hvornår det passer dem, og hvor det passer dem. De har uhindret adgang til alle relevante områder af arbejdspladsen, og kan således optimere effektiviteten, uden at det forringer sikkerheden. Adgangskontrol kan desuden spare alle for tid og besvær i forbindelse med forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere.

Sådan virker adgangskontrol (ADK)

Adgangskontrol fungerer ved hjælp af chipkort, magnetstribekort eller berøringsfrikort, alt efter præference. Ved alle døre monteres en avanceret læser med eller uden tastatur. Samtlige hændelser registreres i loggen, så det altid er muligt at hente data ned og efterforske eventuelle uregelmæssigheder. Adgangskontrol egner sig til alle typer virksomheder, lejligheder, kontorer og private hjem.

Ring til os i dag på 7442 1750

Vi er specialister i flere forskellige typer adgangskontrol, så vi kan finde netop den løsning, som passer bedst til dig og dine ønsker. Kontakt os for personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud på professionel adgangskontrol. Ring eller bruge nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

ruko
 
 
 salto
 
 
 
door
Elektrikeren A/S | Sjællandsgade 18, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 74 42 17 50